'Big Brother'-winnaar Salar geeft ongezouten mening over kandidaat na vreselijke gebeurtenis Nieuws
Nieuws

'Big Brother'-winnaar Salar geeft ongezouten mening over kandidaat na vreselijke gebeurtenis

'Big Brother'-winnaar Salar geeft ongezouten mening over kandidaat na vreselijke gebeurtenis

Afgelopen weekend moesten we in 'Big Brother' afscheid nemen van de Nederlandse Chelsea. Die kon achteraf amper haar teleurstelling verbergen. Op Instagram heeft Salar, de winnaar van vorig jaar, nu ook gereageerd op haar plotse vertrek en de keuze van Michelangelo om haar te nomineren.

Toen Michelangelo vorige week de 'Power of Nomination' won, koos hij voor Charlotte, maar verrassend genoeg ook voor Danny en Chelsea. Hij dacht dat Charlotte zou moeten vertrekken als hij haar tegen twee sterke kandidaten zette, maar dat draaide helemaal anders uit.

Zo moest de Nederlandse Chelsea haar koffers pakken in plaats van Charlotte. "Michelangelo heeft mij voor de bus gegooid", klonk het achteraf bij de teleurgestelde Chelsea. Op Instagram heeft Salar, de winnaar van vorig jaar, nu gereageerd op het voorval.

Hij neemt het op voor de jonge Michelangelo. "Erg gedurfd voor een 21 jarige!", schrijft hij. Michelangelo kan ook op de steun rekenen van de kijkers. "Wij kijkers staan achter hem", "Deze actie heeft hem juist heel populair gemaakt", "Ik zal op hem blijven stemmen tot het einde! Wat een held!" en "Het was een topzet! Ik zal hem er zeker in houden", klinkt het op sociale media.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws