Annelien Coorevits onthult eindelijk de echte reden waarom ze stopte met 'Temptation Island' Nieuws
Nieuws

Annelien Coorevits onthult eindelijk de echte reden waarom ze stopte met 'Temptation Island'

Annelien Coorevits onthult eindelijk de echte reden waarom ze stopte met 'Temptation Island'

Annelien Coorevits (36) presenteerde jarenlang 'Temptation Island', maar na vijf seizoenen gaf ze de fakkel door aan Viktor Verhulst. In NINA onthult Annelien nu ook waarom ze destijds stopte met het realityprogramma.

"Ik heb dat jaren graag gedaan", vertelt Annelien Coorevits over haar periode bij 'Temptation Island'. "Maar hoe ouder ik werd, hoe meer ik voelde dat het tijd was om de fakkel door te geven", aldus de presentatrice.

Annelien was toen al in de dertig en een gescheiden mama van twee kinderen. "Daardoor kon ik me nog moeilijk opladen om liefdesadvies te geven aan die jongeren, waardoor ik me ook geen goede presentatrice meer vond", legt ze uit.

"Het was moeilijk om naast een achttienjarige te zitten die dacht dat de wereld verging omdat zijn of haar lief een fout had gemaakt. Zeker als dat ­gedrag zich herhaalde, kon ik alleen maar denken: doe uw ogen nu eens open en stop hiermee. Het werd te moeilijk om me in te leven. Omdat hun wereld te ver van de mijne staat", verduidelijkt ze nog.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws