André Hazes' ex Sarah van Soelen overladen met complimenten op bikinifoto: "Killer body!" Nieuws
Nieuws

André Hazes' ex Sarah van Soelen overladen met complimenten op bikinifoto: "Killer body!"

André Hazes' ex Sarah van Soelen overladen met complimenten op bikinifoto: "Killer body!"

Sarah van Soelen was een halfjaar de vriendin van André Hazes tot het vorig jaar tot een definitieve breuk kwam. Ze kreeg vaak de wind van voren door die relatie. Nu lijken de gemoederen een beetje bedaard. Zo krijgt ze heel veel lof op een sexy bikinifoto die ze maakte in Ibiza.

Momenteel voert Sarah van Soelen, het ex-liefje van André Hazes, een zware strijd tegen het productiehuis dat een documentaire maakt over haar ex. Die opnames werden gedraaid toen zij en André nog een koppel waren, maar zij wil nu verder met haar leven en uit de reeks geknipt worden.

Ze heeft sinds de breuk namelijk niets meer van hem gehoord. "Waarom zou ik dan nog te zien moeten zijn in een documentaire over zijn leven?", zei daarover tegen het Nederlandse RTL. Toch laat ze het allemaal niet te veel aan haar hart komen. Zo geniet ze momenteel van een prachtige vakantie in Ibiza.

Dat bewijst ze met enkele prachtige bikinifoto's. Die leverde haar massaal veel hartjes en veelbetekenende vlammetjes op. "Prachtig!", "Heerlijk" en "Killer body" lezen we ook nog bij de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws