ShowbizzTime

An Swartenbroekx deelt aangrijpende foto met wijlen Jonhy Voners: "Al drie jaar gemis"

An Swartenbroekx
I Foto: Photonews I
door Redactie

Actrice An Swartenbroekx (53) is in diepe rouw. Dat laat ze weten via Instagram. Het is inmiddels namelijk al drie jaar geleden dat Johny Voners de strijd verloor tegen kanker.

Johny Voners, die vooral bekend was van zijn rol als Xavier Waterslaeghers in ‘F.C. De Kampioenen’, overleed drie jaar geleden op 74-jarige leeftijd. Hij verloor op 17 maart 2020 de strijd tegen kanker. De acteur leed aan huidkanker, die uitgezaaid was naar de botten.

Op Instagram staat An Swartenbroekx, die erg goed bevriend was met Johny Voners, nu stil bij zijn overlijden. Zo deelde de voormalige ‘F.C. De Kampioenen’-actrice een prachtige foto van hun tweetjes in betere tijden. “3 jaar gemis maar oneindig veel liefde”, schreef ze bij de foto gevolgd door een hartje.

Swartenbroekx werd dan ook meteen overstelpt met steunbetuigingen. Zo willen al haar volgers haar een hart onder de riem steken op deze moeilijke dag. “Veel sterkte”, “Geniet van de mooie momenten die jullie samen hebben mogen beleven”, “Knuffel” en “Sterkte, het is een groot gemis”, klinkt het onder meer in de reacties onder de foto. Daarnaast laten heel wat mensen ook een hartje achter bij het bericht.

Laatste nieuws