Actrice Carmen Rafaelle Lauwers gooit het na 'Dertigers' over een totaal andere boeg Nieuws
Nieuws

Actrice Carmen Rafaelle Lauwers gooit het na 'Dertigers' over een totaal andere boeg

Actrice Carmen Rafaelle Lauwers gooit het na 'Dertigers' over een totaal andere boeg

Carmen Rafaelle Lauwers heeft al lang een grote passie voor keramiek. De actrice is daarom gestart met een ambitieus project en daar vertelt ze nu zelf meer over in een nieuw interview met Gazet van Antwerpen.

Carmen Rafaelle Lauwers is vooral bekend geworden door haar rol in de fictiereeks ‘Dertigers’. In die serie speelde zij Caroline uit de vorige lichting. Intussen is de nieuwe reeks van start gegaan, maar Carmen focust zich nu volop op haar nieuwe uitdaging. De actrice heeft onlangs namelijk een eigen keramiekatelier geopend in Antwerpen.

Ze draait al zo’n zeven jaar keramiek en niet veel later begon ze ook les te geven in een atelier op het Eilandje in Antwerpen. Vanaf nu doet ze dat in haar eigen atelier Caraf in de Guldenvliesstraat in Berchem. Dat doet ze uiteraard niet alleen. Ze vond ook nog enkele andere lesgevers en er staan ook draaischijven voor een open atelier.

“Ik heb nog zo veel plannen met dit pand, maar eerst beginnen wie hier al mee”, klinkt het enthousiast. Hoewel ze nu veel tijd steekt in Caraf, betekent dat niet dat ze zal stoppen met acteren. “Acteren is een passie geweest van kleins af aan, het is misschien nog altijd mijn allergrootste passie”, verduidelijkt Carmen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws