Schokkend: zoveel geld vroeg Eric Goens voor coming-outvideo van Conner Rousseau Celebs
Celebs

Schokkend: zoveel geld vroeg Eric Goens voor coming-outvideo van Conner Rousseau

Schokkend: zoveel geld vroeg Eric Goens voor coming-outvideo van Conner Rousseau

Conner Rousseau heeft gisteren via een videoboodschap bekendgemaakt dat hij worstelt met zijn geaardheid. Zo valt de Vooruit-voorzitter zowel op vrouwen als op mannen. De video, die 'This is me' werd gedoopt, werd gemaakt door Eric Goens. En blijkbaar heeft hij die video vooraf ook tegen betaling aangeboden aan verschillende Vlaamse nieuwsmedia.

Conner Rousseau werkte voor zijn videoboodschap samen met Eric Goens. En dat is geen toeval. De twee kennen elkaar namelijk al een tijdje. Zo was de Vooruit-voorzitter in 2021 al te gast in 'Het huis'. Sindsdien hadden de twee een goede verstandhouding.

De laatste maanden hadden Conner Rousseau en Eric Goens opnieuw meer contact met elkaar. Zo is is de reportagemaker momenteel bezig met een documentaire over de Vooruit-voorzitter. Tijdens een van die ontmoetingen hebben de twee beslist om een apart filmpje op te nemen over zijn geaardheid. Volgens Goens werd hij niet betaald door de partij van Rousseau, maar hij bood het filmpje vooraf wel tegen betaling aan aan verschillende nieuwsredacties zoals Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad.

1.500 euro

Zo vroeg de Eric Goens 750 euro voor een uitgebreid citaat en 1.500 voor het volledige filmpje. Maar daar zijn de nieuwsmedia niet op ingegaan. Zij verwijzen enkel door naar het YouTube-kanaal waarop de video gepost werd. Zo is het erg ongewoon om te betalen voor communicatie van een politicus én bovendien was het onmogelijk om bijkomende vragen te stellen omdat het ging om een afgewerkte video en Rousseau verder geen interviews wilde geven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws