Na zware val van Julia: ook Marthe De Pillecyn van K3 heeft slecht nieuws over haar gezondheid Celebs
Celebs

Na zware val van Julia: ook Marthe De Pillecyn van K3 heeft slecht nieuws over haar gezondheid

Na zware val van Julia: ook Marthe De Pillecyn van K3 heeft slecht nieuws over haar gezondheid

Afgelopen weekend kwam Julia Boschman van K3 zwaar ten val op het podium. Gelukkig hield de blondine daar amper iets aan over. Maar nu heeft ook Marthe De Pillecyn minder goed nieuws te melden over haar gezondheid.

"Ik ben hard gevallen, maar inmiddels ben ik helemaal oké", vertelde Julia woensdag bij HLN Showbits over haar val. "Ik heb een kleine blauwe plek op mijn schouder, maar dat is alles wat ik eraan overgehouden heb", aldus het K3'tje. Maar de fans maken zich nu ook grote zorgen over Marthe De Pillecyn.

Zo is het veel mensen opgevallen dat het K3'tje al een tijdje optreedt met een brace aan haar been. Bij HLN Showbits heeft Marthe nu ook meer uitleg gegeven over waarom ze die brace draagt. "Ik heb wat last van mijn knie", bekent het K3tje.

Veel shows

"Die brace zorgt ervoor dat alles goed op z’n plek blijft zitten", legt ze uit. "Dus daarom dat ik die aandoe, want er zitten nog veel shows aan te komen", aldus Marthe. Toch hebben veel fans gemerkt dat ze steeds meer pijn lijkt te hebben. Maar is dat ook zo? "Goh, het ding is … Het zijn gewoon heel veel shows momenteel, maar we doen wat we kunnen. Dus komend weekend staan we in Zwolle, met negen shows", besluit het K3'tje.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws