Celebs

Het gaat volledig mis voor Julia Boschman: K3'tje komt zwaar ten val tijdens optreden

Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman van K3 touren al sinds 25 februari met hun gloednieuwe 'Vleugels'-show door Vlaanderen en Nederland. Maar af en toe loopt het ook grondig mis tijdens zo'n optreden. Dat mocht Julia afgelopen weekend aan den lijve ondervinden.

Zo is Julia Boschman afgelopen weekend zwaar ten val gekomen tijdens een van hun shows. Toen Julia in de lucht werd gegooid, werd ze namelijk niet goed opgevangen door haar dansers. Daardoor maakte ze een harde smak tegen de grond zoals je kan zien de onderstaande video.

De blondine belandde eerst met haar hoofd op de grond. Gelukkig kon het K3'tje de show gewoon verderzetten. "Ik ben oké!", stelde ze het publiek gerust waarna ze in de armen viel van Hanne en Marthe. Studio 100 heeft inmiddels ook al aan Het Laatste Nieuws laten weten dat alles oké is met Julia.

Niet de eerste keer

Begin april liep het al eens grondig mis tijdens een van de optredens van K3. Tijdens het nummer 'Hippie Shake' verloor Hanne namelijk plots haar haarextensions tijdens het dansen. Het incident kon de pret alvast niet bederven. Zo konden zowel Marthe, Julia als Hanne erg lachen om het voorval. Daarna ging de 'Vleugels'-show gewoon weer verder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws