Miserie houdt niet op voor K3: na zieke Hanne Verbruggen raakt Marthe De Pillecyn geblesseerd Nieuws
Nieuws

Miserie houdt niet op voor K3: na zieke Hanne Verbruggen raakt Marthe De Pillecyn geblesseerd

Miserie houdt niet op voor K3: na zieke Hanne Verbruggen raakt Marthe De Pillecyn geblesseerd

Op 9 en 10 april moest K3 hun 'Vleugels'-show in Eindhoven noodgedwongen annuleren. Hanne Verbruggen bleek namelijk te ziek om op te treden. Intussen is Hanne aan de beterhand, maar helaas kampt nu ook Marthe De Pillecyn met gezondheidsproblemen.

“Hanne was al een aantal dagen heel ziek, maar vandaag was toch de druppel”, vertelde Marthe over de geannuleerde shows in Eindhoven. Gelukkig kon Hanne een paar dagen later wel al opnieuw optreden met K3. Zo konden de shows in Antwerpen op 13, 14, 15 en 16 april gewoon doorgaan.

Maar helaas blijkt nu dat ook Marthe kampt met gezondheidsproblemen. Zo raakte het K3'tje geblesseerd aan haar knie, waardoor ze op zondag moest optreden met een knieband. Dat staat te lezen op de Instagrampagina van 'K3 Highlights', het grootste fanaccount van K3.

"De één een geblesseerde knie, de ander nog steeds een beetje ziek … Maar deze 3 hebben de afgelopen 4 dagen wel 12 shows geknald … Samen", klinkt het. De fans zijn dan ook erg onder de indruk van hun knappe prestatie. "Echt respect voor deze dames", "Wat een powervrouwen" en "Knap dat Hanne ondanks dat ze ziek is toch al opnieuw op het podium staat. En knap dat Marthe met haar blessure er toch staat", klinkt het onder meer op sociale media. Wat er precies scheelt met Marthe haar knie, is niet geweten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws