Laura Tesoro’s carrière krijgt plots enorme boost: "Hier heb ik nooit van durven te dromen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Laura Tesoro’s carrière krijgt plots enorme boost: "Hier heb ik nooit van durven te dromen"

Laura Tesoro’s carrière krijgt plots enorme boost: "Hier heb ik nooit van durven te dromen"

Laura Tesoro groeide na haar deelname aan ‘The Voice van Vlaanderen’ in 2014 al snel uit tot een vaste waarde in de Vlaamse muziekindustrie. De 27-jarige zangeres heeft in die tijd al heel wat mooie dingen gedaan en bereikt. Maar wat haar nu overkomt, had ze nooit op durven te hopen.

Na het succes van ‘Bad Ain’t That Bad’ stuurde Laura Tesoro haar gloednieuwe single ‘Car Wreck Paradise’ de wereld in. En dat ze die single ook zou kunnen promoten met een billboard op Times Square in New York, dat gaat haar petje te boven. En toch is die grote droom nu werkelijkheid geworden. De Vlaamse zangeres is namelijk aangeduid als de nieuwe ‘Equal Ambassador’ van Spotify, een project waarmee Spotify op meer gelijkheid tussen vrouwen en mannen in de muziekindustrie doelt.

“Het is geweldig dat Spotify vrouwelijke artiesten op deze manier een extra platform geeft, maar anderzijds is het ook jammer dat het nog steeds nodig is”, zegt Laura in Het Laatste Nieuws. “Als jonge vrouw in de muziekwereld heb ik me heel vaak moeten verantwoorden, vooral bij mannen dan. Ik heb altijd sterk in mijn schoenen moeten staan om trouw te blijven aan mezelf”, onthult ze. Toch probeert de zangeres zich niet te veel van dat onderscheid aan te trekken: “Ik zie mezelf liever gewoon als artiest. Iedereen zou zijn ding moeten kunnen doen ongeacht gender.”

Grootste compliment

‘Equal’ is duidelijk een project dat Laura nauw aan het hart ligt. Maar dat ze zo ook nog eens haar gloednieuwe single kan promoten op Times Square, is natuurlijk mooi meegenomen. “Het feit dat ik ambassadeur mag zijn is al een groot compliment, maar dat billboard... hoe cool is dat? Daar heb ik nooit van durven dromen”, glundert de zangeres van trots. “Het is enorm cool dat ik op deze manier mijn nieuwe single kan uitbrengen.”

‘Car Wreck Paradise’ is vanaf nu overal te beluisteren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws