Jean-Marie Pfaff heeft opnieuw minder leuk nieuws over gezondheid van Carmen: "De bezorgdheid blijft" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jean-Marie Pfaff heeft opnieuw minder leuk nieuws over gezondheid van Carmen: "De bezorgdheid blijft"

Jean-Marie Pfaff heeft opnieuw minder leuk nieuws over gezondheid van Carmen: "De bezorgdheid blijft"

Op privévlak hebben Jean-Marie Pfaff en Carmen zware maanden achter de rug. De vrouw van de ex-keeper werd niet alleen getroffen door een ernstige hersenbloeding, ze werd ook slachtoffer van een gewelddadige home-invasion. Helaas komt daar nu nog een schepje bovenop.

“Ik zie mijn vrouw nog liggen op intensieve. Nadien verbleef ze zeven weken in het revalidatiecentrum. Ze was amper thuis en toen gebeurde die valse, smerige overval”, blikt Jean-Marie Pfaff in Story terug op deze vreselijke periode. “Ongelooflijk laf dat ze een kwetsbare vrouw zo durven toe te takelen. En dat ze de juwelen van onze ouders gewoon hebben meegenomen. Allemaal erfstukken met emotionele waarde die later voor onze kinderen en kleinkinderen waren.”

Helaas stelt Carmen het vandaag nog niet al te best. “Ze doet wat ze kan”, besluit haar echtgenoot. Maar ook haar osteoporose begint haar de laatste tijd serieus parten te spelen. Maar Jean-Maries vrouw geeft zich niet gewonnen. “Zij heeft haar eigen karakter, hé. Als de kleinkinderen komen logeren met vrienden en er is tot drie uur 's nachts rumoer, dan ben ik geneigd om te zeggen: 'Mannen, kan het een beetje stiller?' Maar dan protesteert ons Carmen”, weet de ex-keeper te vertellen. “Zij doet maar voort, hé.”

Shania

Gelukkig kan het koppel steeds op de steun van hun kinderen en kleinkinderen rekenen. Sinds Carmen thuis is uit het revalidatiecentrum, logeert Shania, de dochter van Kelly Pfaff en Sam Gooris, regelmatig bij hen. “Heel gezellig. Ze is nu bij bobonneke aan het studeren. Marketing. En ze speelt vaak voor taxi”, aldus Jean-Marie. “Och, van al onze kleinkinderen krijgen we zoveel vriendschap. Ze leven mee met bobonne. En als we voor iets bellen, komen ze direct af. De ongerustheid blijft, maar we zijn zo blij dat we Carmen nog hebben. En onze dochters springen ook vaak bij.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws