7 maanden na haar hersenbloeding: Jean-Marie Pfaff deelt erg somber nieuws over zijn vrouw Carmen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

7 maanden na haar hersenbloeding: Jean-Marie Pfaff deelt erg somber nieuws over zijn vrouw Carmen

7 maanden na haar hersenbloeding: Jean-Marie Pfaff deelt erg somber nieuws over zijn vrouw Carmen

2023 was een bijzonder moeilijk jaar voor de Pfaffs. In mei werd Carmen Pfaff getroffen door een hersenbloeding en niet veel later werd ze het slachtoffer van een gewelddadige home-invasion. Helaas heeft Jean-Marie Pfaff nu nog meer slecht nieuws te melden over zijn echtgenote.

"Wat heeft ze toch allemaal moeten meemaken, man", vertelde Jean-Marie onlangs nog in het weekblad Humo. "Eerst die hersenbloeding, in mei." Daarna volgde een maandenlange, intensieve revalidatie. "Alles ging opnieuw goed, ze mocht naar huis: ik had haar terug, we huilden van blijdschap", aldus de voormalige doelman.

Maar niet veel later liep het opnieuw mis. "Een week later hebben drie mannen het lef om haar te overvallen terwijl ze alleen thuis is. Niemand verdient zoiets. Niemand! Zeker zij niet", klonk het.

Niet de Carmen van vroeger

En helaas gaat het momenteel ook niet zo goed met Carmen. Dat vertelde hij zopas bij het Nederlandse Shownieuws. "Het kan beter. Ik kan er weinig over zeggen. Het is niet de Carmen die we vroeger gehad hebben natuurlijk, maar we hebben haar nog", aldus Jean-Marie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws