Eindelijk lichtpuntje voor Jean-Marie Pfaff in deze vreselijke periode Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Eindelijk lichtpuntje voor Jean-Marie Pfaff in deze vreselijke periode

Eindelijk lichtpuntje voor Jean-Marie Pfaff in deze vreselijke periode

Het zijn bijzonder zware tijden ten huize Jean-Marie en Carmen Pfaff. Na haar hersenbloeding en de gewelddadige home-invasion, waar zijn vrouw slachtoffer van werd, deelde de voormalige keeper zojuist minder goed nieuws over Carmen. Maar nu kan hij zijn zorgen heel even vergeten, want er valt eindelijk iets te vieren.

Jean-Marie Pfaff is gisteren, op 4 december, 70 jaar geworden. Daarom wordt de ex-keeper stevig in de bloemetjes gezet op sociale media. Vooral zijn dochters willen hem uitgebreid feliciteren met zijn nieuwe voordeur. “Happy 70th birthday aan mijn eerste grote liefde. Love you papa”, schrijft Kelly Pfaff op Instagram bij enkele leuke kiekjes van het feestvarken en zijn kroost.

“Samen met de familie de 70ste verjaardag van de beste papa, opa en man. We love you papa. Op naar de volgende 30 jaar!”, wenst Debby Pfaff haar vader toe. “Gelukkige 70ste verjaardag aan mijn liefste papa! Liefs, je Lyneke”, laat Lyndsey Pfaff op haar beurt weten. Maar ook van hun volgers stromen de verjaardagswensen pijlsnel binnen.

Warm hart

“Uit de grond van mijn hart wil ik iedereen bedanken voor de lieve felicitaties, de leuke boodschappen…”, schrijft ook Jean-Marie op Instagram bij een foto van zijn verjaardagsfeest met de hele familie. “Het verwarmt mijn hart. Dank jullie wel!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws