Binnenkijken bij André Hazes: zo ziet de luxueuze villa van de Nederlandse zanger eruit Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Binnenkijken bij André Hazes: zo ziet de luxueuze villa van de Nederlandse zanger eruit

Binnenkijken bij André Hazes: zo ziet de luxueuze villa van de Nederlandse zanger eruit

In zijn nieuwe documentaire ‘The Next Chapter’ laat André Hazes jr. binnenkort zijn nieuwe levensstijl - na zijn ernstige alcohol- en drugsverslaving - zien. En daar hoorde ook een nieuw stekje bij. Op sociale media krijgen de fans in primeur een rondleiding in zijn mooie villa.

Hoewel André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg elkaar teruggevonden hebben, besloten ze niet opnieuw te gaan samenwonen. “Ik was twintig toen ik Monique ontmoette, en twee weken later gingen we samenwonen. Dus ik heb slechts twee weken op mezelf gewoond, en het lijkt erop dat dit nu opnieuw gaat gebeuren”, vertelde de Nederlandse zanger eerder nog in een interview. Maar dat alleen wonen ziet hij helemaal zitten. Hoe kan het ook anders, als je in zo’n prachtig huis mag wonen?

Op Instagram neemt Hazes ons mee op exclusieve housetour. “Ik woon hier nu al twee maanden, maar heb slechts twee keer in de zetel gezeten, en dat is precies de bedoeling”, vertelt hij bijvoorbeeld over zijn bijzondere zetelsetje. Wat in de woonkamer ook meteen in het oog springt, is het grote schilderij van zichzelf en zijn vader, dat hij van een kunstenaar kreeg. “Ik heb al zo weinig persoonlijke herinneringen aan mijn vader, dus ik vond het bijzonder om hem zo’n prominente plaats in mijn huis te geven. Ik besef maar al te goed dat ik veel aan hem te danken heb”, bedenkt de zanger zich.

Volgende verhuis

Hoewel de Nederlander zich als een vis in het water voelt in zijn nieuwe stekje, lijkt het toch niet zijn uiteindelijk bestemming te zijn. “Ik heb plannen om ooit naar het buitenland te verhuizen”, onthult Hazes. “Dit zijn enkele van mijn favoriete bestemmingen.” De zanger wijst naar enkele boeken in zijn kast. Mykonos, Amalfi, Toscane, Miami, opties genoeg. “Ik zal moeten kiezen tussen deze plaatsen”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws