Bart Appeltans is 16 jaar samen met zijn vriend: “Zo zorgen we ervoor dat het vuur blijft branden” Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Bart Appeltans is 16 jaar samen met zijn vriend: “Zo zorgen we ervoor dat het vuur blijft branden”

Bart Appeltans is 16 jaar samen met zijn vriend: “Zo zorgen we ervoor dat het vuur blijft branden”

Bart Appeltans, die zich naast interieurarchitect sinds kort ook VTM-gezicht mag noemen, heeft op professioneel vlak duidelijk niet te klagen. Maar ook privé komt hij niets te kort. Al meer dan 16 jaar is Bart gelukkig samen met zijn partner Dennis. Wat hun geheim is, dat vertelt hij hier graag zelf.

Momenteel schittert Bart Appeltans niet alleen als jurylid in ‘Huis Gemaakt’, hij belazert ook de boel als een van de drie verraders in het gelijknamige VTM-programma. Hoewel niemand hem verdenkt en hij met gemak met elk leugentje wegkomt, vertrouwt zijn vriend Dennis hem volledig. “Blindelings, want in het echte leven kan ik niet liegen en bedriegen”, weet Bart van zichzelf in Story. “Mocht hij mee in dat kasteel zijn geweest, dan had hij me al lang ontmaskerd.”

Bart en Dennis zijn intussen al zestien jaar lang samen. Wat hun geheim is om het vuur brandende te houden? “Door elkaar graag te zien en genoeg te blijven praten”, klinkt het resoluut. “Zeker in drukke periodes, om te vermijden dat je mekaar uit het oog verliest.” Tegelijk geeft het koppel elkaar ook alle ruimte om nieuwe kansen te grijpen en dromen waar te maken. “Dennis, die project- en accountmanager is, steunt me in alles wat ik doe”, vertelt de interieurarchitect. “De dagen dat ik minder thuis ben, houdt hij het huishouden draaiende. Vroeger lag mijn agenda vast, maar door mijn tv-werk is alles veel chaotischer en onregelmatiger.”

Zonder trouwring

Dat vraagt als koppel natuurlijk meer planning en geregel dan voordien. “Maar we leven zeker niet naast elkaar”, belooft Bart. Het zit duidelijk goed tussen die twee, maar aan trouwen bijvoorbeeld wordt niet gedacht. “Dat is voor ons geen must”, besluit het kersverse VTM-gezicht. “Eigenlijk heb ik daar nooit bij stilgestaan of van gedroomd. Dat twee mannen wettelijk konden trouwen, dateert ook al van na mijn tienerperiode.” Zeg nooit nooit natuurlijk, klinkt het nog. “Maar als we dat meer zien als een reden om een stevig feestje te geven, kan dat ook zonder trouwring, hé.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws