"Walgelijk, respectloos én onacceptabel": Gert Verhulst moet bijzonder harde kritiek slikken Tv
Tv

"Walgelijk, respectloos én onacceptabel": Gert Verhulst moet bijzonder harde kritiek slikken

"Walgelijk, respectloos én onacceptabel": Gert Verhulst moet bijzonder harde kritiek slikken

Gert Verhulst ligt de laatste dagen hevig onder vuur op sociale media. Zo uiten heel wat kijkers van ‘De Tafel van Vier’ hun ongenoegen over de presentator die een opvallende vraag stelde in het praatprogramma.

Gert Verhulst schittert sinds kort terug op tv in ‘De Tafel van Vier’, maar helaas krijgt de presentator van het Play4-programma het nu hard te verduren. Veel kijkers reageren namelijk misnoegd na de aflevering van afgelopen woensdag waarin hij de aanwezigen in de studio liet stemmen over een bijzondere kwestie.

Zo vroeg Gert of België Olivier Vandecasteele, die in de cel zit in Iran, moet ruilen tegen de Iraanse terreurveroordeelde Assadollah Assadi. Meteen na de uitzending laten heel wat kijkers negatieve reacties achter op sociale media. “Dit kan toch gewoon niet?", "Zeg alsjeblieft dat dit niet echt is" Zielig" en "Niet te geloven", schrijven zij onder meer.

Excuses

"Ik snap niet dat niemand van de productie of de studiogasten dacht: ‘Dit doen we beter niet'", reageert een andere kijker ook nog. Velen vinden dit dus onacceptabel en eisen dat Gert zich verontschuldigt. “Walgelijk, respectloos en onacceptabel. Excuses aan de familie en vrienden is het minst wat hij moet doen. Schaam je diep, Gert”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws