Marc Van Ranst is furieus en haalt snoeihard uit naar Gert Verhulst: dit is er aan de hand Tv
Tv

Marc Van Ranst is furieus en haalt snoeihard uit naar Gert Verhulst: dit is er aan de hand

Marc Van Ranst is furieus en haalt snoeihard uit naar Gert Verhulst: dit is er aan de hand

Sinds twee weken is Gert Verhulst opnieuw op Play4 te bewonderen in 'De Tafel van Vier'. Maar de presentator wordt nu overladen met kritiek na een bizar voorval dat zich woensdagavond afspeelde in de show.

Woensdagavond in 'De Tafel van Vier' had Gert Verhulst wel een heel bizarre vraag voor zijn gasten aan tafel. Zo vroeg hij hen om te stemmen. Meer bepaald over de ruil die zou plaatsvinden tussen Olivier Vandecasteele en de Iraanse terreurveroordeelde Assadollah Assadi.

Vandecasteele werd in februari 2022 opgepakt in Iran en eerder dit jaar veroordeeld tot 40 jaar celstraf. Volgens verschillende persagentschappen zoals Reuters en Bloomberg zou er een gevangenenruil in de maak zijn met Assadi. In 'De Tafel van Vier' wilde Gert nu polsen bij zijn gasten hoe zij daarover denken.

Romeinse keizer

Dus hield hij een stemming. De gasten konden stemmen met behulp van 'ja'- en 'nee'-bordjes. Maar dat is nu bij veel mensen in het verkeerde keelgat geschoten. Onder meer viroloog Marc Van Ranst haalt snoeihard uit naar Gert Verhulst. "Wat je absoluut wil vermijden is daar te zitten als een Romeinse keizer en met je duim naar beneden 'nee' te stemmen. Het beste zou geweest zijn om zulke stemming met 'ja'- en 'nee'-bordjes nooit te organiseren, of (als gast) geen enkel bordje omhoog te steken", aldus Van Ranst.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws