'The Masked Singer' heeft een groot probleem: "Dit kan niet meer" Tv
Tv

'The Masked Singer' heeft een groot probleem: "Dit kan niet meer"

'The Masked Singer' heeft een groot probleem: "Dit kan niet meer"

Het derde seizoen van 'The Masked Singer' zit erop. Een vaak gehoorde kritiek is dat er te weinig grote namen in de pakken zaten. Ook HLN-mediawatcher Mark Coenegracht denkt er zo over.

Er was al stevige kritiek nadat Aaron Blommaert als winnaar uit de bus kwam. Bart Cannaerts had nog gezegd dat er een grote naam in een pak zou zitten, maar veel kijkers vinden niet dat Aaron die grote naam is. Zo was er dit jaar ook geen internationale ster bij.

"Je mist een grote internationale naam", zegt ook Mark Coenegracht in de HLN-podcast 'Mediawatchers'. "Die zijn echter onbetaalbaar voor VTM. Zelfs Stromae twee maanden moeten betalen en het is gedaan voor VTM."

Dipje

Mark Coenegracht vreest voor de toekomst en vooral de populariteit van het programma. Nog eens zo'n seizoen zal de kijker niet slikken. "Er mag een dipje zijn, maar volgend seizoen moet er weer een grote naam in het programma zitten", zegt hij heel duidelijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws