Kijkers spuwen hun gal na de finale van 'The Masked Singer': dit is er aan de hand Tv
Tv

Kijkers spuwen hun gal na de finale van 'The Masked Singer': dit is er aan de hand

Kijkers spuwen hun gal na de finale van 'The Masked Singer': dit is er aan de hand

Gisteren vielen de maskers van Champignon, Raaf en Tovenaar eindelijk af en Aaron Blommaert werd tot winnaar gekroond. Toch is niet iedereen even tevreden over de finale van ‘The Masked Singer’. Zo uiten heel wat fans hun ongenoegen op sociale media.

Het zit erop. Het derde seizoen van ‘The Masked Singer’ is ten einde gekomen en de laatste drie karakters zijn nu ook ontmaskerd. Coely was Raaf, Miguel Wiels was Champignon en Aaron Blommaert zat in het pak van Tovenaar. Die laatste mag zich vanaf nu ook de winnaar van het derde seizoen noemen.

Hoewel enorm veel kijkers Aaron feliciteren, staan er ook veel negatieve reacties te lezen op sociale media. Zo vinden meerdere fans dat het geen verrassing meer was dat hij in het kostuum van Tovenaar zat. “Ik denk dat iedereen het toch wel wist”, “Hadden we dat niet allemaal gedacht?”, “Wat een voorspelbare finale. Behalve Wiels was het al lang geweten” en “Als het ging om het langst een mysterie te blijven, had Champignon eigenlijk moeten winnen”, reageren zij onder meer.

A-lister

Bart Cannaerts verklapte enkele weken geleden nog dat er een A-lister in één van de pakken zat, maar veel kijkers vragen zich nu af wie dat dan juist is. “Geen internationale verrassing? Wat een teleurstellende finale", "Ze hadden toch gezegd dat er een ‘grote naam’ in zat? Ik heb er geen gezien in de finale hoor. Teleurstellend” en "Ik had ook graag een grote naam gehad", klinkt het ook nog.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws