Na zware tegenslag krijgt Aaron Blommaert ongelooflijk nieuws te horen van VTM: "De cirkel is rond" Tv
Tv

Na zware tegenslag krijgt Aaron Blommaert ongelooflijk nieuws te horen van VTM: "De cirkel is rond"

Na zware tegenslag krijgt Aaron Blommaert ongelooflijk nieuws te horen van VTM: "De cirkel is rond"

Vorige week raakte bekend dat Aster Nzeyimana de plek van Aaron Blommaert zal innemen als co-host van de 'The Voice van Vlaanderen'. Maar nu heeft de 20-jarige 'Familie'-acteur ook goed nieuw te horen gekregen van zijn werkgever VTM.

Vorig jaar verzorgde Aaron Blommaert nog samen met An Lemmens de presentatie van 'The Voice van Vlaanderen'. Helaas zullen we hem volgend seizoen niet meer aan het werk zien in de talentenjacht. Hij wordt vanaf dit jaar namelijk vervangen door Aster Nzeyimana, die vorige week zijn overstap van naar VTM bekendmaakte.

Maar lang heeft de 'Familie'-acteur daar niet over moeten treuren. Zo mag Aaron Blommaert binnenkort samen met Nora Gharib het gloednieuwe seizoen van 'The Voice Kids' presenteren. En daar is de zanger, die zelf ooit nog deelnam aan de talentenjacht, enorm blij mee.

Supergezellig

"De cirkel is rond", laat Aaron Blommaert weten in een officiële persmededeling. "Op mijn 14e stond ik met een bang hartje 'Louise' van Gers Pardoel te zingen in 'The Voice Kid's en belandde ik in team Slongs. Die ervaring neem ik mee om alle kinderen een hart onder de riem te steken", aldus de acteur. "Ik weet exact hoe het voelt. Het wordt ongetwijfeld supergezellig! Zeker met Nora aan mijn zijde, waarmee het erg goed klikt!", besluit Blommaert.

Aaron Blommaert en Nora Gharib. Bron: VTM
Aaron Blommaert en Nora Gharib. Bron: VTM

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws