'The Masked Singer'-winnaar Aaron Blommaert krijgt onverwacht zeer slecht nieuws te horen Tv
Tv

'The Masked Singer'-winnaar Aaron Blommaert krijgt onverwacht zeer slecht nieuws te horen

'The Masked Singer'-winnaar Aaron Blommaert krijgt onverwacht zeer slecht nieuws te horen

Twee weken geleden konden we nog zien hoe Aaron Blommaert de finale van 'The Masked Singer' won. De 'Familie'-acteur zat toen al maanden verscholen in het pak van Tovenaar. Maar helaas heeft Aaron nu onverwacht zeer slecht nieuws te horen gekregen.

Vorig jaar konden we Aaron Blommaert nog aan de zijde van An Lemmens bewonderen in 'The Voice van Vlaanderen'. Dat deed hij met verve. Maar helaas zullen we hem volgend seizoen niet meer zien in de talentenjacht.

En dat heeft alles te maken met de overstap van VRT-sportanker Aster Nzeyimana naar VTM. Zo zal Aster niet alleen voetbalmatchen becommentariëren, maar ook de nieuwe co-host worden van 'The Voice van Vlaanderen'. Zo zal hij samen met An Lemmens het gloednieuwe seizoen presenteren op VTM.

Twee grote passies

Aster is alvast erg blij met zijn overstap naar VTM. "Ik kan er mijn twee grote passies, voetbal en entertainment, combineren", aldus de presentator. "Ik kijk er ook enorm naar uit om naast icoon An Lemmens 'The Voice Van Vlaanderen' te mogen presenteren", vervolgt hij nog.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws