Gert Verhulst krijgt heel wat kritiek te slikken nadat hij opmerkelijk nieuws deelt Nieuws
Nieuws

Gert Verhulst krijgt heel wat kritiek te slikken nadat hij opmerkelijk nieuws deelt

Gert Verhulst krijgt heel wat kritiek te slikken nadat hij opmerkelijk nieuws deelt

Tijdens de paasvakantie stond 'De Tafel van Vier' even on hold, maar vanaf maandag 17 april is Gert Verhulst opnieuw van de partij met zijn dagelijkse talkshow op Play4. Helaas krijgt de presentator nu heel wat kritiek te slikken nadat hij verrassend nieuws bekendmaakte over de show.

Na de paasvakantie is ‘De Tafel van Vier’ opnieuw te zien op Play4. Maar presentator van dienst Gert Verhulst heeft nu belangrijk nieuws te melden over zijn talkshow. Zo zal 'De Tafel van Vier' op een ander moment uitgezonden worden dan normaal.

‘De Tafel van Vier’ schuift namelijk naar de late avond, omstreeks 22 uur. "Maandag schuiven we weer aan bij de leukste tafel! Trouwens, tijd genoeg om je klaar te zetten want we starten een beetje later. Een nieuw seizoen van 'De Tafel van Vier', om 22.00 op Play4 en GoPlay", staat er te lezen bij een ludiek filmpje op de officiële Instagrampagina van Play4.

Maar helaas zijn niet alle kijkers blij met de beslissing om 'De Tafel van Vier' te schuiven naar een later uur. "Zo laat!", klinkt het teleurgesteld in de reacties. 'De Tafel van Vier' werd daarvoor altijd rond 20 uur uitgezonden, en dus ongeveer op hetzelfde tijdstip als de populaire soaps 'Thuis' en 'Familie'.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws