Louis Talpe overstelpt met reacties nadat hij geweldig nieuws bekendmaakt: "Yes, eindelijk!" Tv
Tv

Louis Talpe overstelpt met reacties nadat hij geweldig nieuws bekendmaakt: "Yes, eindelijk!"

Louis Talpe overstelpt met reacties nadat hij geweldig nieuws bekendmaakt: "Yes, eindelijk!"

Deze week was het nog groot feest ten huize Louis Talpe. Zo mocht de acteur op 22 mei 42 kaarsjes uitblazen. Nu heeft hij nog meer goed nieuws te melden op Instagram.

Louis Talpe werd bij het grote publiek bekend door zijn rol als Mega Toby in 'Mega Mindy'. Intussen was hij al te bewonderen in tal van films en televisiereeksen. Zo schitterde hij ook al twee seizoenen in 'Onder vuur'.

Daarover heeft de 42-jarige acteur nu bijzonder goed nieuws te melden. Zo komt er binnenkort ook een derde seizoen aan van de reeks over de groep brandweermannen en -vrouwen die vechten voor het voortbestaan van hun kazerne in Oostende. Dat laat hij weten via Instagram.

Zo benieuwd

Zo deelde Louis Talpe een foto met zijn 'Onder vuur'-collega Lien De Graeve. “3”, schreef erbij met een vlammetje. Zijn fans reageren alvast laaiend enthousiast op het nieuws. “Yes!”, “Zalig!”, “Kijk er naar uit!”, “Joepie!”, “Nu al zo benieuwd!”, “Eindelijk!” en “Super!”, klinkt het onder meer in de reacties onder de foto.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws