"Dikke proficiat!": Louise Talpe en vrouw Tiffany hebben heuglijk nieuws te melden Celebs
Celebs

"Dikke proficiat!": Louise Talpe en vrouw Tiffany hebben heuglijk nieuws te melden

"Dikke proficiat!": Louise Talpe en vrouw Tiffany hebben heuglijk nieuws te melden

Louis Talpe vormt al sinds 2017 een koppel met Tiffany Ling-Vannerus. Samen zijn ze ook de trotse ouders van twee zoontjes. Nu heeft het koppel ook zeer heuglijk nieuws te melden op Instagram.

Louis Talpe en zijn partner Tiffany vormen al zes jaar een koppel, waarvan vier jaar getrouwd. Zo vierden de twee onlangs nog hun vierde huwelijksverjaardag. Inmiddels bezegelden ze hun liefde ook al met twee kindjes.

In juli 2020 beviel Tiffany van hun eerste zoontje, Lion. Ruim anderhalf jaar later kreeg hij er een broertje bij. Zo verwelkomden Louis en Tiffany in februari 2022 hun tweede zoontje, Phoenix. Nu hebben de acteur en zijn echtgenote opnieuw zeer heuglijk nieuws te melden.

Veel knuffels

Zo is Louis Talpe op 22 mei 42 jaar geworden. Tiffany zette haar wederhelft dan ook uitgebreid in de bloemetjes op Instagram. "Gelukkige verjaardag schat", schrijft ze bij een prachtige foto van hun tweetjes. "Ik hoop dat dit jaar je veel knuffels en kusjes van onze jongens brengt, nieuwe avonturen samen en dat je een andere Ironman vindt om je voor in te schrijven. Hou superveel van je", vervolgt ze. Meteen werd de acteur overstelpt met felicitaties. "Dikke proficiat!" en "Van harte gefeliciteerd!", klinkt het meermaals in de reacties.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws