Laura Tesoro helemaal van slag door wat ze na 'Special Forces' te horen krijgt: "Nog nooit gebeurd" Tv
Tv

Laura Tesoro helemaal van slag door wat ze na 'Special Forces' te horen krijgt: "Nog nooit gebeurd"

Laura Tesoro helemaal van slag door wat ze na 'Special Forces' te horen krijgt: "Nog nooit gebeurd"

Afgelopen maandag was opnieuw een bijzonder heftige aflevering van 'Special Forces: Wie Durft Wint'. Ook Laura Tesoro kon haar tranen amper bedwingen. Zij is nu erg aangedaan door wat ze te horen krijgt van de kijkers.

In de vierde aflevering van 'Special Forces: Wie Durft Wint' werd vooral aandacht geschonken aan een vragenlijst die de deelnemers moesten invullen. Zo moesten de BV's aangeven wie ze de slechtste en de beste rekruut vonden. Helaas kreeg Laura Tesoro te horen dat haar compagnons haar de slechtste vonden.

De 26-jarige zangeres kon haar tranen dan ook amper bedwingen doen de instructeurs haar daarmee confronteerden. "Ik ben de slechtste omdat de zwakste ben van de groep. Ik heb het minste kracht", snikte ze. Toch kreeg ze ook positieve feedback van haar instructeurs. En ook op sociale media regende het positieve reacties richting de zangeres.

Overweldigd

"Je bent een topper!", "Wat een vrouw!", "Wat een doorzetter!" en "Zo ongelofelijk veel respect voor deze vrouw!", klonk het onder meer. En die reacties laten de zangeres niet onberoerd. "Dankjewel voor alle lieve berichtjes en reacties! Wauw, ik heb nog nooit zoveel liefde gevoeld", schrijft de zangeres op Instagram bij een filmpje uit de meest recente aflevering. "Ik ben overweldigd", laat ze ook nog weten op haar Instagramverhaal.

Bron: Instagram Stories @lauratesoro
Bron: Instagram Stories @lauratesoro
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws