Iedereen wil hetzelfde kwijt over Laura Tesoro na bijzonder emotionele aflevering van 'Special Forces' Tv
Tv

Iedereen wil hetzelfde kwijt over Laura Tesoro na bijzonder emotionele aflevering van 'Special Forces'

Iedereen wil hetzelfde kwijt over Laura Tesoro na bijzonder emotionele aflevering van 'Special Forces'

Op maandag 22 mei konden we op VTM kijken naar een nieuwe aflevering van 'Special Forces: Wie Durft Wint'. Dat werd opnieuw een loodzware en bijzonder emotionele aflevering. Ook Laura Tesoro barstte op een bepaald moment in tranen uit. Op sociale media wil iedereen nu hetzelfde kwijt over de 26-jarige zangeres.

De vierde aflevering van 'Special Forces: Wie Durft Wint' werd opnieuw een fysieke en mentale uitputtingslag voor de deelnemers. Hét gespreksonderwerp was ongetwijfeld de vragenlijst die ze allemaal moesten invullen. Daarin moesten de deelnemers onder meer aangeven wie ze de slechtste en de beste rekruut vinden.

Judoka Dirk Van Tichelt werd door iedereen bestempeld als de sterkste kandidaat. Laura Tesoro als de slechtste. De zangeres kon haar tranen dan ook amper bedwingen doen de instructeurs haar daarmee confronteerden. "Ik ben de slechtste omdat de zwakste ben van de groep. Ik heb het minste kracht", zei ze al snikkend. Toch kreeg ze ook positieve feedback van haar instructeurs.

Veel respect 

Zij zeiden dat Laura wél goed bezig is omdat ze nooit opgeeft. Ook op sociale media krijgt de zangeres veel lof. "Je bent een topper!", "Wat een vrouw!", "Mijn respect groeit alleen maar voor haar", "Mijn hart brak. Ze is een echte doorzetter en juist heel moedig", "Zo ongelofelijk veel respect voor deze vrouw!" en "Je doet het echt supergoed, nooit meer twijfelen aan jezelf!", klinkt het onder meer.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws