Het loopt fout tijdens optreden van Laura Tesoro in 'Zomerhit' Tv
Tv

Het loopt fout tijdens optreden van Laura Tesoro in 'Zomerhit'

Het loopt fout tijdens optreden van Laura Tesoro in 'Zomerhit'

Tijdens de opnames van het populaire muziekevenement 'Zomerhit' op de pittoreske zeedijk van Blankenberge, beleefde zangeres Laura Tesoro een tegenslag. Het optreden, gepland voor vorige week, verliep niet zonder haperingen.

Op woensdag 2 augustus waren de camera's weer gericht op het evenement, waar Laura Tesoro als een van de genomineerden voor 'Zomerhit 2023' met haar nummer 'BAD ain't that BAD' zou optreden. Helaas ontvouwde zich een ongelukkig incident tijdens de repetities. Een van haar danseressen, Niki Sfakianaki, liep een blessure op en was niet in staat om die avond met de groep te dansen. Laura deelde dit nieuws via haar Instagram Stories, vergezeld van een fragment van haar aankomende optreden bij 'Zomerhit'.

Desondanks wist Laura haar fans gerust te stellen en het geplande optreden liet ze doorgaan met een vervangende danseres. "Bedankt allemaal voor jullie lieve en bezorgde berichten. Ze herstelt wel. PS: We hebben nog steeds genoten. Ik ben dol op last-minute uitdagingen. BAD ain't that BAD," sloot ze haar bericht af.

Het loopt fout tijdens optreden van Laura Tesoro in 'Zomerhit'
1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws