Erica en Martien Meiland krijgen plots wel erg slecht nieuws te horen: dit is er aan de hand Tv
Tv

Erica en Martien Meiland krijgen plots wel erg slecht nieuws te horen: dit is er aan de hand

Erica en Martien Meiland krijgen plots wel erg slecht nieuws te horen: dit is er aan de hand

De reeks ‘Chateau Meiland’ is intussen al toe aan zijn achtste seizoen, maar hoelang zal het succes nog blijven duren? Martien Meiland en Erica Renkema krijgen minder leuk nieuws te horen, want op sociale media neemt de kritiek op het programma flink toe.

In het nieuwe seizoen van ‘Chateau Meiland’ krijgen we meer te zien van de werken aan het nieuwe pension van de Meilandjes. Code Rosé opent binnenkort zijn deuren, maar er is nog veel werk aan de winkel. In de reeks zien we voornamelijk dan ook dat Martien en Erica aan het klussen zijn in het nieuwe gastenverblijf.

Toch vindt niet iedereen dat zo leuk. Op sociale media uiten steeds meer kijkers namelijk hun ongenoegen over het huidige seizoen van het realityprogramma. Zo wordt het volgens hen zeer eentonig, omdat er weinig afwisseling is. “Elke aflevering is hetzelfde. Eerst wat sloopwerk, wat gegil, een kluscursus en nog wat gesloop”, klinkt het onder meer.

Allesbehalve mals

Daarnaast laten ook heel wat fans weten dat ze overwegen om te stoppen met kijken. “Wat ooit een leuke, vermakelijke serie was, ben ik nu geneigd te zappen” en “Ik heb de seizoenen lang met veel plezier bekeken, maar nu is het triest”, reageren zij. Sommigen hebben zelfs al definitief afscheid genomen van het programma. “Afgehaakt, helemaal klaar mee”, aldus een ex-kijker.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws