Maxime Meiland heeft prachtig nieuws te melden: "We hebben gezinsuitbreiding!" Nieuws
Nieuws

Maxime Meiland heeft prachtig nieuws te melden: "We hebben gezinsuitbreiding!"

Maxime Meiland heeft prachtig nieuws te melden: "We hebben gezinsuitbreiding!"

Maxime Meiland is de trotse mama van twee dochtertjes: Claire en Vivé. Op Instagram laat de realityster nu weten dat ze sinds kort een nieuw gezinslid hebben.

Maxime Meiland liet onlangs nog weten dat ze met haar anticonceptie gestopt is. “Ik heb mijn spiraaltje er onlangs uit laten halen”, bekende Maxime een week geleden in de Nederlandse Story. “Leroy en ik gebruiken ook geen condooms, dus we moeten wel opletten", klonk het toen ook nog.

Toch zou ze een derde kindje wel zien zitten. "Als het gebeurt, is het welkom”, zei de realityster. Inmiddels is hun gezin al een stukje groter geworden. Nee, Maxime is niet zwanger van haar derde kindje, maar ze hebben wel een nieuw gezinslid.

Zo adopteerde Maxime zopas een hondje, meer bepaald een Engelse Bulldog. Dat laat ze weten via Instagram. "Wij hebben gezinsuitbreiding. Lieve Hummer zocht een nieuw huisje! Welkom thuis", schrijft ze bij enkele foto's en een video van haar nieuwe viervoeter. Ook Claire en Vivé lijken al helemaal verliefd te zijn op hun nieuwe gezinslid.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws