Aangrijpend: Jamie-Lee Six breekt in tranen uit door pijnlijk afscheid Tv
Tv

Aangrijpend: Jamie-Lee Six breekt in tranen uit door pijnlijk afscheid

Aangrijpend: Jamie-Lee Six breekt in tranen uit door pijnlijk afscheid

Jamie-Lee Six beleefde deze week enkele emotionele dagen. Ze was samen met haar collega’s van ‘D5R’ in Portugal voor de opnames van de tweede langspeelfilm, maar die zijn nu afgerond. Dat betekent ook meteen het einde van het ‘D5R’-avontuur.

Jamie-Lee Six is bekend geworden als insider bij het jongerenplatform TAGMAG. Daarnaast schittert ze ook al heel wat jaren als Amber in de jeugdserie 'D5R'. Onlangs werd het twaalfde en laatste seizoen van de reeks al uitgezonden, maar Jamie-Lee mocht nog één keer in de huid van Amber kruipen. Zo zijn ze momenteel volop bezig met een tweede film.

De cast trok zelfs naar Portugal voor de opnames en daar heeft Jamie-Lee al verschillende leuke beelden van laten zien. De emoties lopen nu echter hoog op bij de actrice, want de opnames zijn nu afgerond. Dat maakt ze zelf bekend op haar Instagramverhaal. "De allerlaatste scène van 'D5R' ooit", schrijft ze.

Tranen

Vervolgens post ze ook nog een filmpje waarin ze samen met haar collega's vertelt dat het avontuur hier nu echt eindigt. We zien dat Jamie-Lee het moeilijk krijgt en haar emoties niet langer kan bedwingen. "Net onze laatste scène van bijna tien jaar 'D5R' gespeeld", klinkt het. "We gaan het zó hard missen", voegt ze er nog aan toe.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws