Jamie-Lee Lix laat heel wat bloot zien op nieuwe bikinifoto's: "Wat een schoonheid" Nieuws
Nieuws

Jamie-Lee Lix laat heel wat bloot zien op nieuwe bikinifoto's: "Wat een schoonheid"

Jamie-Lee Lix laat heel wat bloot zien op nieuwe bikinifoto's: "Wat een schoonheid"

Jamie-Lee Six vertoeft momenteel in Portugal en daar geniet ze duidelijk van het mooie weer. De influencer post op Instagram nu enkele knappe bikinifoto’s en daar moeten haar volgers meteen wat over kwijt.

Jamie-Lee Six is vooral bekend geworden door enkele televisieprogramma zoals ‘De Verraders’ en ‘BV Darts’. Daarnaast speelt ze ook al enkele jaren mee in de jeugdserie ‘D5R’. Hoewel het twaalfde en laatste seizoen reeds te zien is op Streamz, komt er binnenkort nog een tweede langspeelfilm uit. De opnames zijn nu volop aan de gang.

De cast van 'D5R' vertoeft momenteel zelfs in het zonovergoten Portugal. Na de opnames is er natuurlijk ook nog tijd om even een frisse duik te nemen in het zwembad. Jamie-Lee deelt nu enkele foto’s waarop ze op een opblaasbare flamingo dobbert op het water en ze laat zich bovendien ook van haar beste kant zien in bikini.

Onder de indruk

De volgers van de influencer overladen haar al snel met enorm veel complimentjes. “Mooiste”, “Wauwie”, “Je bent supermooi”, “Twee schone zwanen”, “Amai”, “Zalig”, “Jawadde, wat een schoonheid”, “Je bent een mooie dame” en “Knappe foto’s”, klinkt het onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws