Na overstap van Play4 naar VTM: Bart Appeltans krijgt verrassend aanbod dat hij niet kan weigeren TV en Radio
TV en Radio

Na overstap van Play4 naar VTM: Bart Appeltans krijgt verrassend aanbod dat hij niet kan weigeren

Na overstap van Play4 naar VTM: Bart Appeltans krijgt verrassend aanbod dat hij niet kan weigeren

Bart Appeltans (42) is amper bekomen van ‘De Verraders’ en ‘Huis Gemaakt’ is nog niet goed en wel van de buis, of er liggen alweer nieuwe tv-plannen in het laatje van Vlaanderens meest geliefde interieurarchitect. Het nieuwe VTM-gezicht maakte zojuist groot nieuws bekend.

Bart Appeltans overstap van Play4 naar VTM werpt duidelijk z’n vruchten af. Nadat hij een glansrol kreeg in ‘De Verraders’, aan de slag ging als jurylid in ‘Huis Gemaakt’ en eerder ook al zijn opwachting maakte als panellid in ‘Make Up Your Mind’, heeft hij alweer een nieuwe opdracht te pakken bij de commerciële zender: zijn eigen programma. Zo gaat de populaire interieurarchitect binnenkort op zoek naar jongeren die hun vleugels uitslaan.

Wie binnenkort dus de deur van hotel mama achter zich dichttrekt en dat niet geruisloos wil laten passeren, kan daarvoor Barts hulp inschakelen. “Ga jij binnenkort het nest verlaten, en wil je graag je ouders bedanken voor al die mooie jaren? In mijn nieuwe tv-programma gaan we dat samen doen”, klinkt het in de oproepvideo. “Hoe en wat? Dat ga ik nog niet verklappen, maar ik weet wél dat het echt chique gaat worden.” Inschrijven kan via de website van VTM. Hoe het programma zal heten en wanneer het uitgezonden wordt, is nog niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws