Iedereen moet hetzelfde kwijt over Véronique De Kock nadat ze varkensoor eet in 'De Verraders' TV en Radio
TV en Radio

Iedereen moet hetzelfde kwijt over Véronique De Kock nadat ze varkensoor eet in 'De Verraders'

Iedereen moet hetzelfde kwijt over Véronique De Kock nadat ze varkensoor eet in 'De Verraders'

Verrader Bart Appeltans had het nooit gedacht, maar ex-Miss België Véronique deed het toch: een stukje varkensoor eten voor een opdracht in 'De Verraders'. En die actie lokt ook massaal veel reacties uit op sociale media.

In de aflevering van afgelopen zondag kregen de deelnemers van 'De Verraders' enkele bijzondere lekkernijen voorgeschoteld. Zo kreeg ex-Miss België Véronique De Kock een varkensoor geserveerd. Bart Appeltans moest raden of ze dat ging doen of niet.

“Zie je al een Miss België in haar een chique deux-pièces een stuk varkensoor eten?”, klonk het. Maar Véronique liet zich niet kennen en at er maar liefst twee stukjes van. Op sociale media regent het dan ook reacties richting de voormalige Miss België.

Straffe madam

“Wat een vrouw!”, schrijft Qmusic-stem Jolien Roets. “Zo straf!”, “Knap gedaan!”, “Topmadam!”, “Respect!”, “Die vrouw blijft me verrassen”, “Straffe madam!” en “Wat een topper!”, luidt het onder meer op Instagram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws