Iedereen moet hetzelfde kwijt over aflevering van 'Het Huis' met Mathias Vergels TV en Radio
TV en Radio

Iedereen moet hetzelfde kwijt over aflevering van 'Het Huis' met Mathias Vergels

Iedereen moet hetzelfde kwijt over aflevering van 'Het Huis' met Mathias Vergels

Op maandag 6 november was Mathias Vergels te gast bij Eric Goens in 'Het Huis'. Die aflevering lokt nu ook massaal veel reacties uit op sociale media.

Mathias Vergels was nog nooit zo openhartig over zijn verleden als in 'Het Huis'. Zo vertelde de 'Thuis'-acteur onder meer over zijn bipolaire stoornis en zijn drugsverleden. Die combinatie zorgde er ook voor dat hij meermaals uit het leven wilde stappen.

De aflevering met Mathias Vergels raakte niet alleen bij tv-maker Eric Goens een gevoelige snaar, ook de kijkers waren erg ontroerd. Zij hebben bijzonder veel respect voor de openhartigheid van de acteur. Dat blijkt uit de vele reacties op sociale media.

Straffe gast

"Zeer moedige en ontroerende getuigenis. Hopelijk geeft dit moed aan anderen die hetzelfde meemaken", "Straffe aflevering. Straffe gast", "Heel veel respect voor Mathias! Zo'n moedige man om zijn ziel bloot te leggen aan de kijkers" en "Veel respect voor deze persoon gekregen. Chapeau hoe hij alles zo eerlijk vertelde. Een mooi en eerlijk persoon. Doe zo voort Mathias", klinkt het onder meer in de vele reacties.

Wie vragen heeft rond zelfdoding, kan terecht op de Zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws