4 maanden na zijn wanhoopspoging: zeer verrassend nieuws uitgelekt over Bart De Pauw Celebs
Celebs

4 maanden na zijn wanhoopspoging: zeer verrassend nieuws uitgelekt over Bart De Pauw

4 maanden na zijn wanhoopspoging: zeer verrassend nieuws uitgelekt over Bart De Pauw

Ruim vier maanden geleden werd Bart De Pauw met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De 55-jarige televisiemaker ondernam toen een wanhoopspoging. Maar nu zou de tv-maker opnieuw aan het werk zijn. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Op 14 februari werd Bart De Pauw met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. De bekende televisiemaker ondernam toen een zelfmoordpoging. "Bart zat de laatste tijd heel diep, dat kan je wel begrijpen", vertelde zijn vrouw Ines na het incident.

"Het is een cocktail van verdriet, schaamte en boosheid die hem zover heeft gedreven", legde ze uit. Onlangs vertelde Ines nog dat het sinds kort beter ging met de tv-maker. Nu heeft Het Laatste Nieuws ook verrassend nieuws bekendgemaakt over Bart De Pauw.

In Antwerpen gespot

Hij zou namelijk zijn taken bij het productiehuis Koeken Troef hervat hebben. "De televisieproducent werd woensdag in Antwerpen gesignaleerd, vergezeld door een filmteam. Het productiehuis in Mechelen bevestigt dat De Pauw aan nieuw tv-materiaal werkt", schrijft Het Laatste Nieuws. "Maar het is nog te vroeg om hier al details over te delen", klinkt het.

Wie vragen heeft rond zelfdoding, kan terecht op de Zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws