Eindelijk bekend: dan komt Laura Tesoro’s eerste VTM-show 'Starstruck' op het scherm TV en Radio
TV en Radio

Eindelijk bekend: dan komt Laura Tesoro’s eerste VTM-show 'Starstruck' op het scherm

Eindelijk bekend: dan komt Laura Tesoro’s eerste VTM-show 'Starstruck' op het scherm

Met de halve finale van ‘The Voice Kids’ in zicht, loopt de populaire zangwedstrijd stilaan op z’n einde. Maar dat hoeft niet het einde van je ontspannende vrijdagavond bij VTM te betekenen, want de zender heeft al meteen een nieuwe spetterende show voor ons in petto.

Het werd een tijdje geleden al aangekondigd, maar Laura Tesoro krijgt binnenkort haar eigen show bij VTM: ‘Starstruck’. In de gloednieuwe talentenshow zullen de kandidaten bekende artiesten als Katy Perry, Billie Eilisih, Madonna of Freddie Mercury imiteren. “Het is een geweldige show met hoog feelgoodgehalte, kijk- en luisterplezier voor de ganse familie en optredens die tot de verbeelding spreken”, verklapte Laura eerder al in Het Laatste Nieuws.

Lang hoeven we daar niet meer op te wachten. Vanaf vrijdag 1 december kunnen we elke vrijdag afstemmen op VTM voor ‘Starstruck’, in plaats van ‘The Voice Kids’ dus. Laura Tesoro deed al ervaring op bij ‘Belgium’s Got Talent’ of ‘Tien Om Te Zien’, maar in ‘Starstruck’ staat de host voor het eerst alleen aan het roer. Bovendien maakt Nathalie Meskens als jurylid haar comeback op VTM. Naast Nathalie vellen ook Nora Gharib, Guga Baúl en Bart Kaëll hun deskundige oordeel over de acts.

Naast de startdatum trakteert VTM zijn kijkers bovendien al op de eerste beelden van de splinternieuwe show:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws