Dan toch! Oude bekende keert officieel terug naar 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

Dan toch! Oude bekende keert officieel terug naar 'Familie'

Dan toch! Oude bekende keert officieel terug naar 'Familie'

De fans zullen het graag horen! De vermoedens laaiden een tijdje geleden al hoog op dat Jasmijn Van Hoof zou terugkeren in ‘Familie’, en die vermoedens worden nu realiteit. Stefanie is back!

Na twee jaar maakt Stefanie binnenkort haar comeback in ‘Familie’. In 2021 stapte Jasmijn Van Hoof na negen jaar echter nog op om een andere weg in te slaan. “Ik was destijds zeker niet ongelukkig bij ‘Familie’, maar de goesting om eens iets nieuws te proberen, was te groot geworden”, legt de actrice uit in Het Laatste Nieuws. Na haar exit koos Jasmijn voor een carrièreswitch en volgde ze een opleiding tot barista. Ook van de kokschool en een job als chocolatier en in de bakkerij heeft ze geproefd.

“Vandaag kan ik dus alleen maar tevreden terugblikken op de voorbije twee jaar, want ik heb precies gedaan wat ik wilde en waar ik nood aan had”, bedenkt Jasmijn zich. Maar na haar uitstapje in de culinaire sector, keert de actrice nu toch terug naar haar vertrouwen nest. “Ik merkte toch dat ik dat met net iets minder passie deed dan acteren. Ik was er ook niet op voorbereid dat het gemis zich zo stiekem in mij zou nestelen en alsmaar groter zou worden”, onthult ze. “Ik besefte in elk geval dat ik mijn job als actrice niet definitief wilde opgeven voor een culinaire job. Daarvoor deed ik 'Familie' veel te graag.”

Verweesd

Dat gemis werd voor het eerst duidelijk op het grote ’30 jaar Familie Feest’ in de Lotto Arena. “Ik wilde toen mee met al mijn collega's op dat podium staan. Toen besefte ik voor het eerst dat ‘Familie’ voor mij veel meer was dan werk alleen”, vervolgt Jasmijn. “Ik voelde me verweesd en verlangde naar het warme, veilige nest van ‘Familie’.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws