Meghan Markle en prins Harry hebben groot nieuws: "We zijn vereerd dit te mogen aankondigen" Royalty
Royalty

Meghan Markle en prins Harry hebben groot nieuws: "We zijn vereerd dit te mogen aankondigen"

Meghan Markle en prins Harry hebben groot nieuws: "We zijn vereerd dit te mogen aankondigen"

Op zaterdag 6 mei wordt koning Charles III officieel gekroond tot koning van het Verenigd Koninkrijk. Helaas zal prins Harry (41) die kroning zonder zijn vrouw Meghan Markle (38) bijwonen. Maar die laatste heeft nu heel ander nieuws te melden.

Meghan Markle heeft namelijk zopas een nieuwe, grote deal gesloten in Hollywood. De hertogin van Sussex heeft getekend bij het talentagentschap William Morris Endeavor (WME). Ook sterren als Serena Williams en Matt Damon hebben een contract bij dat Hollywood-agentschap.

"We zijn vereerd om aan te kondigen dat WME nu Meghan, de hertogin van Sussex, op alle gebieden vertegenwoordigt", staat er te lezen op de Instagrampagina van het agentschap. Het bedrijf zegt dat het zich onder meer gaat richten op "het uitbouwen van haar zakelijke ondernemingen", waaronder film- en televisieproducties en samenwerkingen met merken.

Geen ambitie om te acteren

Volgens het vakblad Variety zal Meghan zich vooral achter de schermen bezighouden met de producties van films en televisie. De hertogin van Sussex, die bekend werd door haar rol in de serie ‘Suits’, zou geen ambitie meer hebben om nog te acteren. Ook Archewell, het productiebedrijf van Harry en Meghan, zou onder het nieuwe contract vallen. Eerder sloten Meghan en prins Harry ook al deals met Spotify en Netflix.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws