Eindelijk onthuld: dit is de echte reden van Meghan Markles afwezigheid op de kroning van koning Charles Nieuws
Nieuws

Eindelijk onthuld: dit is de echte reden van Meghan Markles afwezigheid op de kroning van koning Charles

Eindelijk onthuld: dit is de echte reden van Meghan Markles afwezigheid op de kroning van koning Charles

Twee weken geleden raakte bekend dat Meghan Markle de kroning van koning Charles niet zal bijwonen, in tegenstelling tot haar man prins Harry. Eerder deden er geruchten de ronde dat Meghan niet zou komen doordat ze teleurgesteld was in een brief van koning Charles, maar daar klopt niets van volgens haar woordvoerder.

Vorige week kopte de Britse krant The Telegraph dat ze de reden hadden ontdekt waarom Meghan Markle niet naar de kroning van koning Charles zou komen. “Ze was niet tevreden met de reactie van Charles op een brief die ze hem had geschreven”, vertelde een bron dicht bij de koninklijke familie. Meghan stuurde na haar explosieve interview met Oprah Winfrey in 2021 namelijk een brief naar de toenmalige kroonprins.

Daarin zou ze het onder meer gehad hebben over de racistische vooroordelen binnen het Britse koningshuis. Op die brief kreeg de hertogin van Sussex ook een antwoord. Zo schreef Charles hij het erg jammer vond dat er zo'n grote kloof was ontstaan tussen Meghan, prins Harry en het Britse koningshuis. Volgens The Telegraph was Meghan daar absoluut niet mee gediend en is dat ook de reden van haar afwezigheid op de kroning van koning Charles.

Daarom blijft ze thuis

Maar de woordvoerder van Meghan Markle weerlegt dat nu. “De hertogin van Sussex leeft in het heden en denkt niet aan hun brieven van twee jaar geleden", zegt de woordvoeder in Page Six. "Ze blijft thuis in Californië om de vierde verjaardag van zoontje Archie te vieren", aldus de woordvoeder. Zowel de kroning van koning Charles en de verjaardag van Archie vinden namelijk plaats op zaterdag 6 mei.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws