Kate Middleton gaat plots viraal met opvallende video: “Geweldig!" Royalty
Royalty

Kate Middleton gaat plots viraal met opvallende video: “Geweldig!"

Kate Middleton gaat plots viraal met opvallende video: “Geweldig!"

Hoewel de kroning van koning Charles nadert met rasse schreden, is het momenteel Kate Middleton die viraal gaat op het internet. Zo doet er momenteel een hilarisch filmpje over de prinses de ronde uit 2022.

Er gaat momenteel een oude video van de prinses van Wales viraal op sociale media. Het bewuste filmpje dateert van februari 2022 toen Kate Middleton op bezoek was in Kopenhagen. Daar werd toen ook een fotosessie gehouden met de Deense koningin Margrethe en kroonprinses Mary.

Maar op een bepaald moment vraagt de koningin van Denemarken aan Kate om dichterbij te komen voor de foto. Toen de vorstin dat vroeg, zette Kate geen hele stap opzij maar begon ze haar voeten heel subtiel richting de koning te schuiven. Dat zorgt voor heel wat bewondering bij de Britse royaltyfans.

Geweldig

Zij zijn namelijk erg onder de indruk van Kate Middleton haar precieze voetenwerk. "Dit is hoe je onopgemerkt naar iemand toe schuift", "Net toen ik dacht ik Kate Middleton niet leuker zou kunnen vinden, zie ik deze video" en "Ze is geweldig", klinkt het onder meer op sociale media.

Bron: YouTube

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws