Net voor de kroning van koning Charles: zeer slecht nieuws uitgelekt over Kate Middleton Nieuws
Nieuws

Net voor de kroning van koning Charles: zeer slecht nieuws uitgelekt over Kate Middleton

Net voor de kroning van koning Charles: zeer slecht nieuws uitgelekt over Kate Middleton

De familie Middleton heeft al jarenlang een bedrijf in feestartikelen, 'Party Pieces'. Maar volgens verschillende bronnen zou het bedrijf in slechte papieren zitten. Dat meldt de Britse krant The Telegraph.

Carole en Michael Middleton, de ouders van Kate Middleton, hebben al jaren een succesvol bedrijf in feestartikelen, 'Party Pieces'. Ook hun kinderen Kate, Pippa en James hebben meegewerkt in het bedrijf. "Al onze kinderen werkten voor het bedrijf. Catherine heeft de eerste verjaardagscollectie opgezet. Ze koos de producten, zorgde voor het beeldmateriaal en regelde dat de catalogus werd gemaakt,” vertelde Carole eerder.

Maar nu zou het helemaal niet zo goed gaan met hun bedrijf. Volgens The Telegraph zouden de ouders van de Princess of Wales hun bedrijf zelfs willen verkopen nadat er zich recent twee geldschieters hebben teruggetrokken. In totaal zou het gaan om een verlies van zo’n 1,35 miljoen pond, omgerekend een ruime 1,5 miljoen euro.

Eerder in slechte papieren

Daarom voelen ze zich nu genoodzaakt om hun bedrijf te verkopen. “De Middletons overwegen een bedrag van zes cijfers te overhandigen aan een koper om het bedrijf van de hand te doen", klinkt het in The Telegraph. In 2019 zat het bedrijf ook al eens in slechte papieren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws