Familie van Meghan Markle komt net voor kroning met explosief interview: “Zo heb je haar nog nooit gezien” Royalty
Royalty

Familie van Meghan Markle komt net voor kroning met explosief interview: “Zo heb je haar nog nooit gezien”

Familie van Meghan Markle komt net voor kroning met explosief interview: “Zo heb je haar nog nooit gezien”

Volgende week zaterdag 6 mei wordt Charles gekroond tot koning van het Verenigd Koninkrijk. Maar net nu komt de familie van Meghan Markle met een zeer explosief interview over de hertogin van Sussex.

De familie van Meghan Markle heeft zonet een bommetje gedropt. Zo komen ze net voor de kroning van koning Charles met "hun laatste interview" ooit. Het Australische 7NEWS Spotlight loste nu ook al de trailer van dat explosieve interview.

Daarin zien onder meer haar halfzus Samantha en haar halfbroer Thomas. Ook haar vader komt aan het woord. Uit de trailer kunnen we ook al afleiden dat het geen liefdevol interview wordt. Zo horen we Meghans familie verschillende keren uithalen naar de hertogin van Sussex.

Nooit eerder vertoonde beelden

"Als vader er niet was geweest, was ze nog altijd een serveerster geweest", horen we haar halfzus Samantha zeggen. "Zo heb je Meghan nog nooit gezien", klinkt het ook nog in de trailer. Zo zullen er ook nooit eerder vertoonde beelden van Meghan te zien zijn. Het explosieve interview wordt nu zondag 30 april uitgezonden op Channel 7 Spotlight.

Bron: YouTube

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws