Enorme tegenslag voor Willem-Alexander: “Belangrijke afwezige op Koningsdag” Royalty
Royalty

Enorme tegenslag voor Willem-Alexander: “Belangrijke afwezige op Koningsdag”

Enorme tegenslag voor Willem-Alexander: “Belangrijke afwezige op Koningsdag”

Vandaag wordt in Nederland Koningsdag gevierd. Zo mag koning Willem-Alexander op 27 april 56 kaarsjes uitblazen. Inmiddels zit hij ook al 10 jaar op de troon. Maar helaas is er een belangrijk persoon die niet is komen opdagen op de festiviteiten.

Vandaag kleurt Nederland helemaal oranje. Op 27 april vieren onze noorderburen namelijk Koningsdag. Maar helaas zullen koning Willem-Alexander (56) en koningin Máxima (51) dat niet met hun hele gezin kunnen vieren.

Prinses Alexia (17) kan de festiviteiten namelijk niet bijwonen. Eerder was er in Nederland veel te doen rond de aan- of afwezigheid van Alexia, maar nu blijkt dat zij er toch niet kan bijzijn. Alexia zit momenteel namelijk met haar neus in de boeken.

Examens

Prinses Alexia studeert sinds augustus 2021 aan het United World College of the Atlantic in Wales. Door haar examens, die momenteel plaatsvinden, is ze niet naar Nederland kunnen afreizen. Vorig jaar was prinses Alexia wel aanwezig op Koningsdag.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws