Eindelijk duidelijkheid over wie racistische opmerkingen over Archie gaf?: "Niet Camilla, maar wel..." Royalty
Royalty

Eindelijk duidelijkheid over wie racistische opmerkingen over Archie gaf?: "Niet Camilla, maar wel..."

Eindelijk duidelijkheid over wie racistische opmerkingen over Archie gaf?: "Niet Camilla, maar wel..."

Een lange tijd werd er gefluisterd dat Camilla diegene zou zijn geweest die racistische opmerkingen had gegeven over het zoontje van prins Harry en Meghan Markle. Toch blijkt dat volgens een Portugees blad helemaal niet te kloppen.

In het spraakmakende interview met Oprah Winfrey vertelden prins Harry en Meghan Markle hun kant van het verhaal na de ‘Megxit’. De Amerikaanse deed daar toen ook een hartverscheurende getuigenis. Zo vertelde ze dat ze, toen ze in verwachting was van Archie, opmerkingen kreeg over hoe donker zijn huidskleur zou worden.

Welke Britse royal dat dan had gezegd, verduidelijkte Meghan echter niet. Lang werd gedacht dat Camilla die opmerkingen gegeven had, maar nu komt er opvallend nieuws naar buiten. Volgens het Portugese magazine Caras zou Kate Middleton, de vrouw van prins William, zich racistisch hebben uitgelaten over het zoontje van Harry en Meghan.

Shock

“Het nieuws dat Kate de persoon zou zijn die verantwoordelijk is voor deze opmerkingen, kwam voor velen als een verrassing", meldt het blad. Dat komt doordat zo goed als niemand dacht dat zij zulke uitspraken zou doen. "Ze wordt gezien als een populair en geliefd figuur binnen de monarchie", aldus Caras.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws