"Echt een prinses van het volk": Kate Middleton verovert harten met schattige interactie met kindje Royalty
Royalty

"Echt een prinses van het volk": Kate Middleton verovert harten met schattige interactie met kindje

"Echt een prinses van het volk": Kate Middleton verovert harten met schattige interactie met kindje

Kate Middleton en haar man prins William brachten eerder deze week een bezoekje aan Aberfan. Daar maakte de Britse prinses iets bijzonders mee. Een kindje van amper één jaar oud nam namelijk haar handtas af en het filmpje van deze gebeurtenis gaat nu viraal op sociale media.

Kate Middleton en Prins William woonden afgelopen vrijdag een herdenking bij in het dorp Aberfan. Na deze herdenking namen de royals ook nog uitgebreid de tijd om de mensen die een glimp van hen wilden opvangen te begroeten. Echter verliep er iets niet helemaal volgens plan bij Kate, want ze 'verloor' haar handtas terwijl ze aan het praten was met een moeder en haar zoontje.

Zo nam de peuter de handtas van Kate vast en liet hem een tijdje niet los. Kate vond dit duidelijk helemaal niet erg en zei zelfs tegen de mama dat haar zoontje de tas nog even mocht bijhouden. Nadat ze enkele andere mensen had begroet, kwam ze terug voor haar handtas op te halen. Een hartverwarmend moment dat heel wat teweegbrengt in het Verenigd Koninkrijk

Een voorbeeld

Heel wat Britten adoreren Kate en dat blijkt nu nog maar eens. Zo lokt dit filmpje enorm veel lieve reacties uit. "Ze is zo aardig tegen de mensen", "Ze is een opmerkelijke prinses met een groot hart, geweldig. Ik hou van haar", "Oh my god, dit is zo schattig", "Wat een elegante en mooie vrouw", "Zo lief", "Zij is pure klasse", "Kate lijkt echt oprecht" en "Wat een grappig en schattig moment", klinkt het onder meer in de commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws