"Dat doe je niet!": prins William zwaar onder vuur na ongepast gedrag tegen prinses Catherine Royalty
Royalty

"Dat doe je niet!": prins William zwaar onder vuur na ongepast gedrag tegen prinses Catherine

"Dat doe je niet!": prins William zwaar onder vuur na ongepast gedrag tegen prinses Catherine

Prins William en zijn vrouw prinses Catherine woonden begin deze maand de bruiloft van de kroonprins van Jordanië bij. Maar daar kwam het tot een klein dispuut tussen de twee. Daarvoor krijgt de prins nu heel wat kritiek te slikken.

Tijdens de bruiloft van kroonprins Hussein en zijn bruid Rajwa nam prinses Catherine uitgebreid de tijd om even bij te kletsen met de bruid. Maar dat stond prins William duidelijk niet aan. Hij maakte duidelijk aan zijn vrouw dat ze moest opschieten en maakte daarbij ook enkele handgebaren waarmee hij probeerde duidelijk te maken dat ze haar gesprek moest afronden.

Maar dat gedrag is nu bij veel mensen in het verkeerde keelgat geschoten. Zo wordt de prins overladen met kritiek in de Britse pers. "Echtgenoten doen dit niet", zegt koningshuisexpert Rachel Burchfield aan 'Podcast Royal'.

Driftbuien

"William zei tegen Kate dat ze moest opschieten terwijl ze met de bruid praatte. Ten eerste: William, jij was zelf eeuwig aan het praten met de bruid. Terwijl Kate slechts heel kort een gesprek voerde. En dan zeg jij dat ze moet opschieten? Nee!", aldus Burchfield. Ook de Britse lichaamstaalexpert Judi James beaamt in 'The Express' dat prins William zich "onbeschoft en ongeduldig gedroeg". Eerder raakte al bekend dat prins William vaak last heeft van driftbuien.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws