Staat het huwelijk van prins William en prinses Kate op springen? "Daarover vreselijke ruzie" Royalty
Royalty

Staat het huwelijk van prins William en prinses Kate op springen? "Daarover vreselijke ruzie"

Staat het huwelijk van prins William en prinses Kate op springen? "Daarover vreselijke ruzie"

Er doen heel wat geruchten de ronde dat het momenteel niet goed gaat tussen prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle. Nu blijkt dat het er ook bovenarms op zit tussen prins William en zijn vrouw Kate Middleton.

Blijkbaar is het huwelijk van prinses Kate en prins William dan toch niet zo perfect als het lijkt. Dat vertelde een medewerker van Kensington Palace zopas aan royalty-auteur Tom Quinn. Volgens de medewerker zou Kate haar echtgenoot behandelen als een van haar kinderen.

De reden? Prins William zou vaak last hebben van driftbuien. "Ze hebben de vreselijkste ruzies", vertelt de bron. "Maar waar andere koppels dan vazen kapot gooien, gooien zij met kussens. Het loopt nooit uit de hand", aldus de medewerker. Zo kan Kate altijd haar kalmte bewaren.

Vrede

"Kate is de rustige van de twee, William de driftkikker", vertelde Quinn al eerder aan OK Magazine. "Ondanks dat er weleens geschreeuwd wordt en er op die momenten over en weer onaardige dingen gezegd worden, lukt het Kate altijd om de situatie om te buigen en de vrede terug te krijgen. De gemoederen hoeven niet verder op te lopen, zegt ze dan", aldus Quinn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws