"Prachtig koppeltje": Jana uit 'Blind Getrouwd' deelt voor het eerst kiekjes met haar nieuwe vriend Reality
Reality

"Prachtig koppeltje": Jana uit 'Blind Getrouwd' deelt voor het eerst kiekjes met haar nieuwe vriend

"Prachtig koppeltje": Jana uit 'Blind Getrouwd' deelt voor het eerst kiekjes met haar nieuwe vriend

Jana De Bosscher heeft na haar mislukte huwelijk met Christiaan Graulus in 'Blind Getrouwd' opnieuw de liefde gevonden. Dat nieuws maakte de 30-jarige kleuterjuf begin maart zelf bekend. Op Instagram deelde ze nu voor het eerst ook een foto met haar nieuwe vriend.

"Ik heb een vriend", bekende Jana De Bosscher enkele maanden geleden in Het Laatste Nieuws. Zo vormt Jana momenteel een koppel met de 33-jarige Nico Aper. Eerder deden er al geruchten de ronde dat de twee een koppel zouden vormen nadat Jana hem tagde in haar Instagramverhaal.

Nico Aper een 33-jarige carrièrecoach uit Moerbeke-Waas. Op zijn website omschrijft hij zichzelf als "een goedlachse en enthousiaste persoonlijkheid". Daarbovenop is hij psychologisch consulent van opleiding met intussen heel wat ervaring binnen human resources.

Cuties

Op Instagram deelde Jana nu voor het eerst ook een foto met haar nieuwe vriend. Zo gingen de twee tortelduifjes afgelopen weekend naar Parijs. "Du pain, du vin et du boursin", schreef ze bij de kiekjes. Meteen kreeg ze heel wat reacties van haar volgers. "Jullie cuties", schrijft Brecht van 'Blind Getrouwd'. "Mooi", klinkt het dan weer bij zijn ex, Dziubi. "Hoe mooi zijn jullie samen!", "Veel geluk!" en "Prachtig koppeltje", luidt het ook nog in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws