Heeft Jana uit 'Blind Getrouwd' een nieuwe vriend? "Samen gespot met deze man" Nieuws
Nieuws

Heeft Jana uit 'Blind Getrouwd' een nieuwe vriend? "Samen gespot met deze man"

Heeft Jana uit 'Blind Getrouwd' een nieuwe vriend? "Samen gespot met deze man"

Voor Jana De Bosscher en Christiaan Graulus werd 'Blind Getrouwd' helaas geen succes. Hoewel hun avontuur veelbelovend begon, zette Christiaan uiteindelijk een punt achter hun relatie. Op Instagram deelde Jana nu een opvallende foto met een andere man.

Enkele maanden geleden besloten Jana en Christiaan tijdens het beslissingsmoment om een punt te zetten achter hun huwelijk. Maar daar had Jana al snel spijt van achteraf. De twee gingen zelfs nog enkele keren op date, maar uiteindelijk trok Christiaan definitief een streep onder hun huwelijk.

Vlak na hun pijnlijke breuk hadden Jana en Christiaan ook nog veel contact met elkaar, maar daar is nu geen sprake meer van. “Nee, Jana en ik, wij horen elkaar niet meer. Of toch heel weinig”, vertelde Christiaan onlangs in HLN Showbits. Hij liet toen ook weten dat hij momenteel nog steeds single is.

Maar over Jana's liefdesleven bleef het achteraf stil. Tot nu althans. Zo deelde de kleuterjuf deze week een bijzondere foto op haar Instagramverhaal. Daarop zien we dat Jana genoot van een picknick in de zon. Op het menu stonden ook twee wafeltjes in de vorm van een hartje. Want ze trok er duidelijk niet alleen op uit. Zo tagde ze Nico Aper, een 33-jarige psychologisch consulent, in haar Instagramverhaal. Of de twee ook daadwerkelijk een koppel vormen, is niet geweten.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws