Na hun heftige ruzie: Jolien heeft belangrijk nieuws over Charlotte Reality
Reality

Na hun heftige ruzie: Jolien heeft belangrijk nieuws over Charlotte

Na hun heftige ruzie: Jolien heeft belangrijk nieuws over Charlotte

Het ging na hun exit uit het huis helemaal mis tussen Jolien Bosch en Charlotte Denamur uit 'Big Brother'. Charlotte had namelijk opgevangen dat Jolien lelijke dingen over haar had gezegd.

Tijdens de finale wisselden de twee geen blik of geen woord met elkaar. Dat terwijl ze toch goede vrienden in het huis waren. Intussen zijn we bijna een maand later. Hoe is het nu tussen Jolien en Charlotte? Wel, Jolien heeft een berichtje gestuurd naar Charlotte. Dat onthult ze in 'MacDate'.

Jolien stuurde: "Wanneer jij er klaar voor bent en je wil eens babbelen, dan moet je mij dat laten weten". Daarop reageerde Charlotte dat ze op het NoBiggie-event wou praten. "Op de afterparty 's avonds zijn we buiten gaan babbelen", legt Jolien uit.

Geen contact

"We hebben als volwassen mensen goed kunnen praten en dingen kunnen uitleggen. Is nu alles opgelost? Nee, we zijn gewoon neutraal. Ik ben echter blij dat we kunnen praten hebben en dat het nu niet meer ongemakkelijk is. Ik heb nu niks meer van haar gehoord, maar dat is ook oké", zegt Jolien.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws